Goed gevulde Italiaanse tomatensoep - Healthy inspirations
×

Recept

Goed gevulde Italiaanse tomatensoep

Door Healthy inspirations

30 min.

2 personen

Wil je binnen een korte tijd een heerlijke soep op tafel hebben staan? Probeer dan eens deze goed gevulde Italiaanse tomatensoep.

Bereiding:

  • Borstel de champignons schoon en sijd ze in plakjes
  • Verhit de olie in een ruime soeppan en bak daarin de ui, de wortel, de knoflook en vleestomaten 3 minuten.
  • Voeg de champignons en bak nogeens 3 minuten mee, voeg de helft van de ham toe.
  • Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en kook zachtjes 15 minuten.
  • Pureer de soep.
  • Verwarm hem en kook de doperwten nog 8 minuten mee.
  • Voeg de rest van de hamreepjes toe.

Eventueel serveren met een scheutje room.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 250 gram champignons
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 uien,gesnipperd
  • 200 gram hamreepjes
  • 200 gram wortel, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 4 vleestomaten, in stukjes
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 liter groentenbouillon
  • 100 gram diepvriesdoperwten

Ingrediënten

  • 250 gram champignons
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 uien,gesnipperd
  • 200 gram hamreepjes
  • 200 gram wortel, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 4 vleestomaten, in stukjes
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 liter groentenbouillon
  • 100 gram diepvriesdoperwten

Deel dit recept