Samenwerken met Healthy Inspirations - Healthy inspirations
×

Partner worden van Healthy Inspirations

Op het platform Healthy Inspirations kun je op een eenvoudige manier terecht voor interessante artikelen, motiverende video’s, recepten, workouts, inspirerende boekentips uitdagende challenges, evenementen en leuke partners.

Samenwerken met Healthy Inspirations!

Het platform biedt partners een podium voor online zichtbaarheid. Met onder andere een eigen partnerpagina, op maat gemaakte content, inspirerende artikelen, uitdagende challenges en leuke evenementen spreken we bezoekers en volgers aan. Doordat we met een team druk bezig zijn naar de goede vindbaarheid op google en sterke SEO-positie blijven de artikelen op lange termijn zichtbaar.

Wij halen het maximale uit jouw online zichtbaarheid en denken graag met je mee.

Ja, ik wil ook graag meer online zichtbaarheid!

Zichtbaar voor jouw doelgroep!

Zichtbaar zijn op het platform Healthy Inspirations met jouw eigen partnerpagina.  We geloven in in de kracht van samenwerking en zijn op zoek naar partners die begrijpen wat er nodig is om vrouwen te inspireren tot een healthy en happy lifestyle.

Stel je eens voor wat het voor jouw onderneming zou betekenen als je consistent, op de juiste plek, online zichtbaar bent, met content die jouw doelgroep aanspreekt. Dat jij niet hoeft te zoeken naar klanten, maar dat ze jou weten te vinden. Zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Als jij de zelfbewuste 40+-vrouw wilt bereiken en inspirerend wilt aanspreken, dan is Healthy Inspirations het platform waar jij je bij wilt aansluiten.

De beste tijd om partner te worden van Healthy Inspirations is vandaag. Er is nog nooit zoveel aandacht voor gezondheid geweest als nu. Gun jezelf meer ideale klanten zonder dat je op verschillende plaatsen hoeft te adverteren.

You have got to find a way to make people know you are there

- Visibility

Je peroonlijke partnerpagina

Op je persoonlijke partnerpagina laat je jouw bedrijf zien. Je vertelt potentiële klanten alles over je achtergrond, je onderneming en je passie. Op de pagina staan mooie sfeerfoto’s en een directe link naar jouw eigen website.
Door het gebruik van zoekcriteria op ons platform weet jouw doelgroep je direct te vinden.
Klik hier voor een voorbeeld van een partnerpagina

Jouw partnerpagina met:
  • Mooie foto's van jouw bedrijf
  • Informatie over jouw bedrijf
  • Media delen met familie of vrienden
  • Een sfeer impressie met video

Jouw investering

Partner worden van Healthy Inspiration kost je helemaal niets! Je bent een jaar lang zichtbaar voor jouw poteniële doelgroep. Wel vragen we je een uniek artikel, video, succesverhaal of een gratis weggever te delen op ons platform. Dé perfecte manier om onder de aandacht te komen van onze bezoekers. 

Natuurlijk zijn we ook actief op social media. We plaatsen dagelijks relevante content die we hebben verdeeld in de thema’s: Body, Mind en Food.

Een groter bereik, meer naamsbekendheid en meer impact.

Great content is the best sales tool in the world

- Marcus Sheridan

Ja ik ga voor meer zichtbaarheid, meer bereik en meer impact!

Ik wil graag samenwerken met Healthy Inspirations.