Goed gevulde Italiaanse tomatensoep
Bereiding:
- Borstel de champignons schoon en sijd ze in plakjes
 - Verhit de olie in een ruime soeppan en bak daarin de ui, de wortel, de knoflook en vleestomaten 3 minuten.
 - Voeg de champignons en bak nogeens 3 minuten mee, voeg de helft van de ham toe.
 - Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en kook zachtjes 15 minuten.
 - Pureer de soep.
 - Verwarm hem en kook de doperwten nog 8 minuten mee.
 - Voeg de rest van de hamreepjes toe.
 
Eventueel serveren met een scheutje room.
Eet smakelijk!

Ingrediƫnten
- 250 gram champignons
 - 3 eetlepelsĀ olijfolie
 - 2 uien,gesnipperd
 - 200 gram hamreepjes
 - 200 gram wortel, in plakjes
 - 2 teentjes knoflook, gehakt
 - 4 vleestomaten, in stukjes
 - 1 blikje tomatenblokjes
 - 1 liter groentenbouillon
 - 100 gram diepvriesdoperwten