Carpaccio Secreto - Healthy inspirations
×

Recept

Carpaccio Secreto

Door deman-foodandweight.nl

20 min min.

2 personen

Secreto is een echt stuk ambachtelijke vleeswaar van de slager. Het is een super zachte ribeye gemarineerd, gerookt en dry age gedroogd. Hierdoor heeft dit een geweldige smaak en smelt echt op de tong. Een heerlijk voorgerecht mee maar ook op een tapas plankje is dit luxe stuk vleeswaar zeker aan te raden met een goed glas rode wijn.

Bereiding:

  • Verdeel de slamelange over 2 borden
  • Verdeel daar de Secreto of ander gekozen gedroogde ham overheen.
  • Snij de Roma tomaatjes in vieren en doe dit samen met de gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboom pitjes over de Secreto.
  • Maak het af met hier en daar wat schepjes (verse) pesto overheen en giet er een scheutje lekkere olijfolie over het gerecht heen.
  • Afmaken met beetje peper en zout uit de molen.Eet smakelijk!

Wil je meer inspiratie over koolhydraat- arme recepten ga dan naar de website van deman-foodandweight

Ingrediënten

  • 150 gram Secreto of een ander gedroogd soort vleeswaar zoals Parmaham
  • 1 zakje gemengde rucola sla melange
  • 6 gedroogde tomaatjes
  • 100 gram Roma San Marzano tomaatjes
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboom pitten
  • Pesto (voorkeur vers gemaakt)
  • Parmezaanse kaas flakes
  • Goede olijfolie
  • Peper en zout uit de molen

Ingrediënten

  • 150 gram Secreto of een ander gedroogd soort vleeswaar zoals Parmaham
  • 1 zakje gemengde rucola sla melange
  • 6 gedroogde tomaatjes
  • 100 gram Roma San Marzano tomaatjes
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboom pitten
  • Pesto (voorkeur vers gemaakt)
  • Parmezaanse kaas flakes
  • Goede olijfolie
  • Peper en zout uit de molen

Deel dit recept