1

Carpaccio Secreto

Bereiding:

  • Verdeel de slamelange over 2 borden
  • Verdeel daar de Secreto of ander gekozen gedroogde ham overheen.
  • Snij de Roma tomaatjes in vieren en doe dit samen met de gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboom pitjes over de Secreto.
  • Maak het af met hier en daar wat schepjes (verse) pesto overheen en giet er een scheutje lekkere olijfolie over het gerecht heen.
  • Afmaken met beetje peper en zout uit de molen.Eet smakelijk!

Wil je meer inspiratie over koolhydraat- arme recepten ga dan naar de website van deman-foodandweight

 

Ingrediënten

  • 150 gram Secreto of een ander gedroogd soort vleeswaar zoals Parmaham
  • 1 zakje gemengde rucola sla melange
  • 6 gedroogde tomaatjes
  • 100 gram Roma San Marzano tomaatjes
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboom pitten
  • Pesto (voorkeur vers gemaakt)
  • Parmezaanse kaas flakes
  • Goede olijfolie
  • Peper en zout uit de molen