Carpaccio Secreto
Bereiding:
- Verdeel de slamelange over 2 borden
 - Verdeel daar de Secreto of ander gekozen gedroogde ham overheen.
 - Snij de Roma tomaatjes in vieren en doe dit samen met de gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboom pitjes over de Secreto.
 - Maak het af met hier en daar wat schepjes (verse) pesto overheen en giet er een scheutje lekkere olijfolie over het gerecht heen.
 - Afmaken met beetje peper en zout uit de molen.Eet smakelijk!
 
Wil je meer inspiratie over koolhydraat- arme recepten ga dan naar de website van deman-foodandweight

Ingrediënten
- 150 gram Secreto of een ander gedroogd soort vleeswaar zoals Parmaham
 - 1 zakje gemengde rucola sla melange
 - 6 gedroogde tomaatjes
 - 100 gram Roma San Marzano tomaatjes
 - 2 eetlepels geroosterde pijnboom pitten
 - Pesto (voorkeur vers gemaakt)
 - Parmezaanse kaas flakes
 - Goede olijfolie
 - Peper en zout uit de molen