Online kookworkshop "Koken voor vrienden" - Healthy inspirations
×
25 november

Evenement

Online kookworkshop “Koken voor vrienden”

Door Healthy inspirations

Heb je altijd al willen leren koken? Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken? Volg een leuke online kookworkshop bij Healthy Inspirations. Zo kun je vanuit je eigen keuken heerlijke gerechten op tafel, alleen of gezellig samen met een vriendin. Er zijn verschillende thema's en kun je niet kiezen, dan volg je ze gewoon allemaal!

Met de gezonde online kookworkshops van Healthy Inspiraions leer jij in no time heerlijk en gezond te koken!

Een thema kookworkshop op een datum en tijd naar keuze, hoe leuk is dat? Alle deelnemers ontvangen van tevoren een link naar de live-stream en een boodschappenlijstje, met de ingrediënten die je in huis moet hebben. Op het afgesproken tijdstip gaat de livestream van start en gaat iedereen digitaal samen de keuken in. Na een korte uitleg en gaan we met elkaar aan de slag om een heerlijk gerecht te bereiden. Natuurlijk is er tijdens het koken voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar kennis te maken.

Online kookworkshop ‘Koken voor vrienden’

Bij de workshop ‘Koken voor vrienden’ leer je op een makkelijke manier zonder stress een heerlijk diner op tafel te zetten. Door met alle deelnemers de gerechten al voor te bereiden krijg je vertrouwen dat je de gerechten kunt klaarmaken, dat ze lekker zijn en hoeveel tijd je ervoor nodig hebt. Dit geeft je meer rust op de dag van het diner. Uiteraard krijg je alle recepten via mail naar je toegestuurd.

Welke workshops staan er gepland?

Sta je al te springen om inspiratie op te doen en weer nieuwe gerechten op tafel te kunnen zetten?

Ja, ik doe graag mee!

Let op, er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen aan de workshop dus vol = vol.

Informatie

Organisator Healthy inspirations

Datum 17 februari 2022

Begint om 19.00

Eindtijd 20:30

Kosten 27.50

Deel dit evenement

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op