Online kookworkshop "Tapas vanuit Spanje" - Healthy inspirations
×
25 november

Evenement

Online kookworkshop “Tapas vanuit Spanje”

Door Healthy inspirations

Heb je altijd al willen leren koken? Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken? Volg een leuke online kookworkshop bij Healthy Inspirations. Zo kun je vanuit je eigen keuken heerlijke gerechten op tafel, alleen of gezellig samen met een vriendin. Er zijn verschillende thema's en kun je niet kiezen, dan volg je ze gewoon allemaal!

Met de gezonde online kookworkshops van Healthy Inspiraions leer jij in no time heerlijk en gezond te koken!

Een thema kookworkshop op een datum en tijd naar keuze, hoe leuk is dat? Alle deelnemers ontvangen van tevoren een link naar de live-stream en een boodschappenlijstje, met de ingrediënten die je in huis moet hebben. Op het afgesproken tijdstip gaat de livestream van start en gaat iedereen digitaal samen de keuken in. Na een korte uitleg en gaan we met elkaar aan de slag om een heerlijk gerecht te bereiden. Natuurlijk is er tijdens het koken voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar kennis te maken.

Online kookworkshop ‘Tapas vanuit Spanje’

Bij de workshop ‘Tapas vanuit Spanje’ halen we de Spaanse keuken en sfeer naar jou toe. Ontdek de gevarieerde Spaanse keuken tijdens deze online kookworkshop die vanuit Malaga wordt gegeven. Naast het maken van een heerlijk Spaans tapasdiner door een Spaanse chef laten we je ook kennis maken met de lekkere Spaanse wijnen. Ook leuk om dit samen met familie of vrienden te maken. Uiteraard krijg je alle recepten via mail naar je toegestuurd.

 

Welke workshops staan er gepland?

Sta je al te springen om inspiratie op te doen en weer nieuwe gerechten op tafel te kunnen zetten?

Ja, ik doe graag mee!

Let op, er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen aan de workshop, dus vol = vol.

Informatie

Organisator Healthy inspirations

Datum 7 april 2022

Begint om 19.00

Eindtijd 21:30

Kosten 29.50

Deel dit evenement

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op