"Verander je mindset, verander je leven!" - Healthy inspirations
×

Verander je mindset, Verander je leven!

Je wilt een gelukkig, gezond en fijn leven. Je hebt dromen die je wilt waarmaken. Je wilt meer tijd voor jezelf, je bedrijf succesvoller maken, je droomhuis, of financiële vrijheid maar je weet gewoon niet meer wat je moet doen.

Wat zou jij doen als je wist dat je succes zou kunnen behalen en je dromen kunt verwezenlijken door je mindset te veranderen?

Makkelijk gezegd dan gedaan, of toch niet? Maar geloof mij “Verander je mindset, dan verander je je leven”. Het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle mensen zit hem niet in talent, kansen of financiële steun, maar het zit hem in de mindset waarmee deze mensen in het leven staan.

Grenzeloos dromen en groot denken durven niet veel mensen. Vaak denken we: dat gaat nooit lukken. Je gelooft niet in je droom. Je hebt er geen geld voor, te weinig tijd, je bent niet goed genoeg en zo kunnen er nog veel meer redenen zijn. Kortom: je vertelt jezelf allerlei redenen waarom jij nu niet kunt kiezen voor je droom. Zonde, want je angst geeft eigenlijk aan ‘’ik heb niet het vertrouwen dat het mij niet gaat lukken’.

Maar stel dat het wel lukt?

Dat jij je droom wel kunt verwezenlijken. Hoe ziet je leven er dan uit? Met deze masterclass ga jij jouw toekomst voor jezelf neerzetten waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag zou willen zijn. De dingen gaat doen die je graag zou willen doen. Succes, overvloed, voorspoed; want je bent het allemaal waard!

En geloof me, JIJ kunt dit bereiken!

Ja dat wil ik!

Stel je eens voor.....

 • Dat je weet wat jouw beperkende negatieve overtuigingen zijn om je droomleven te creëren.
 • Dat je mindset een shift maakt van focussen op wat je NIET wilt naar focussen op wat je WEL wilt.
 • Dat je precies weet welke stappen jij de komende tijd moet zetten om succesvol te worden en te zijn.
 • Dat je stopt met (onbewust) negatief praten over jezelf.
 • Dat je weet hoe je los moet laten en je het waard bent om meer te ontvangen.

Sommigen noemen het manifesteren. Andere noemen het doelgericht werken. Ik houd van de combinatie spiritueel als concreet en to-the-point.

En juist deze combinatie maakt deze life-changing masterclass zo succesvol. Hoe GAAF zou het zijn dat je in 5 dagen in heldere stappen ALLES gaat leren én een magneet gaat worden voor hetgeen dat jij wenst.

Ja dat wil ik!

"Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg!"

- Albert Einstein

Laat jouw dromen uitkomen.

Neem de regie in eigen handen en meld je nu aan! Dit is wat je kunt verwachten:

 • Een mix van spiritualiteit en concrete acties om jouw dromen te realiseren.
 • Je gaat de angsten en belemmeringen die er zijn om jouw dromen te realiseren loslaten.
 • Je krijgt inzicht hoe manifesteren werkt en hoe je hiermee gaat beginnen.
 • Je weet hoe je intenties moet zetten en kunt vertrouwen op je intuïtie.
 • Je ontvangt heldere meditaties, opdrachten en een Q&A om mee aan de slag te gaan!
 • Geen zweverig gedoe, maar praktische en gerichte actie om direct te beginnen met het realiseren van je droomleven!

Zet nu de eerste en belangrijkste stap om jouw toekomst te manifesteren en geef dit enorme cadeau aan jezelf.

Ja ik doe mee!

Enthousiast geworden?

Nog even alles op een rij! Je krijgt:

 • De masterclass start op maandag 10 januari en bestaat uit 5 online bijeenkomsten van ongeveer 60-90 minuten.
 • De bijeenkomsten zijn iedere maandagavond om 20.00 uur.
 • Er wordt een opname gemaakt dus je kunt de lessen altijd terug zien.
 • Een werkboek met alle modules en bijbehorende opdrachten.
 • Iedere dag een korte meditatie om je dag goed te beginnen met de juiste energie.
 • Een meditatie om echt tot de kern van je blokkades te komen, deze lost te laten en contact te maken met het universum.
 • Een meditatie waarin je jouw manifestatie neerzet.

Start direct met Verander je mindset, verander je leven!!
Je krijgt een enorme korting wanneer je je vóór 22 december aanmeldt:
NU voor : € 77,- na 22 december € 199,-
Je kunt in 2 termijnen betalen.

"Manifesteer jouw toekomst. Iedereen kan het, ook jij!"

-

Ik leef mijn droom, en jij?

Lange tijd ben ik op zoek geweest naar wat ik nu ECHT wilde in het leven. Zowel persoonlijk als zakelijk was ik succesvol, maar ervaarde onrust, onzekerheid en stress in mijn leven. Ik zocht de erkenning en rust vooral buiten mijzelf en kwam uiteindelijk in een burn-out terecht. Mijn mindset, mijn hele gedrag, en dus mijn energie, was gebaseerd negatieve gevoelens. Maar ergens, diep van binnen voelde ik dat het anders kon en dat er meer moest zijn in het leven. Dit was voor mij een keerpunt in mijn leven. Door mezelf elke dag te voeden met lessen over persoonlijke ontwikkeling, en door élke dag bezig te zijn met geloven in mezelf, veranderde mijn overtuigingen. Ik begon te geloven dat ik veel meer kon dan ik dacht, en dat ik het waard ben om grootse dingen te ontvangen. Ik heb inmiddels al meer (bewust en onbewust) gemanifesteerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Geen hocus pocus maar doelgericht bezig met de doelen in mijn leven. En dat wil ik ook voor jou!