Masterclass vergroot je zelfvertrouwen en haal in 6 stappen meer uit je dag! - Healthy inspirations
×
10 november

Training

Masterclass vergroot je zelfvertrouwen en haal in 6 stappen meer uit je dag!

Door Sabina Ernst Coaching

Ben jij er klaar voor om je behoeftes beter te leren kennen, zodat jij krachtige keuzes kunt maken die het beste voor jou zijn en jou meer energie, rust & plezier geven? Je voelt dat het tijd is om je behoeftes belangrijker te maken. Je weet alleen niet goed hoe dat moet en wat er voor nodig is. Meld je dan aan voor mijn masterclass Vergroot je zelfvertrouwen & haal in 6 stappen meer uit je dag!

Masterclass vergroot je zelfvertrouwen en haal in 6 stappen meer uit je dag!

Tijdens deze masterclass deel ik tips over:
✔ Hoe jij bij jezelf kunt nagaan wat jouw energieniveau op een bepaald moment is.
✔ Hoe jij je energielevel kunt verhogen, door meer in verbinding met jezelf en je behoeftes te staan.
✔ Welke 2 vragen jij jezelf kunt stellen die keer op keer er voor zorgen dat jij de beste keuzes blijft maken voor jezelf, waardoor je meer plezier ervaart in dat wat je doet en jouw zelfvertrouwen vergroot.
✔ Wat er voor jou nodig is om vanuit vertrouwen en zonder schuldgevoel ‘nee’ te zeggen tegen alle verzoeken van gezinsleden, vrienden en collega’s, omdat je diep van binnen weet dat je ‘nee’ moet zeggen voor jouw welzijn.
✔ Hoe jij door jezelf vaker voor jezelf te kiezen vaker jouw innerlijke rust en kracht gaat voelen.

Wil jij jezelf en jouw behoeftes beter leren kennen, je zelfvertrouwen vergroten en vaker in jouw kracht staan? Maar zit je vast in een patroon van afleiding en de oplossingen buiten jezelf zoeken, afhankelijk zijn van de mening van anderen en hun bevestiging of goedkeuring nodig hebben om rust proberen te krijgen
Meld je dan aan voor mijn gratis online masterclass ” Vergroot je zelfvertrouwen en haal in 6 stappen meer uit je dag!” op woensdag 3 november 2021 van 10.00 uur -11.00 uur of woensdag 10 november 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Aanmeldlink:
Ja, ik doe graag mee!

Het is nu tijd om in je kracht te komen staan. Pak deze kans en laat mij je helpen meer contact met jezelf te maken, waarmee je een begin maakt met het vergroten van jou zelfvertrouwen.
Jij bent het waard!

Liefs, Sabina

Informatie

Organisator Sabina Ernst Coaching

Datum 10 november 2021

Begint om 20:00

Eindtijd 21:00

Kosten 0,-

Deel deze training

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op