Lekkerjij - Healthy inspirations
×

Partner

Lekkerjij

Hoofddorp, Noord-Holland

Ik ben Stijnie, coach en healer.

Ben jij die drukbezette vrouw? Misschien ook wel moeder met kinderen van 0-12 jaar. Wil jij jezelf weer eens op 1 zetten en veel vaker gaan doen waar jij ontzettend blij van wordt, maar….

Vragen jouw werk en gezin ook zoveel tijd en energie dat je vaak geen puf meer hebt om gewoon iets te doen wat jij leuk vindt?
En zorgt dit ervoor dat je geen rust hebt, slecht slaapt, het leven voorbij vliegt en je, je afvraagt; wat vind ik echt nog leuk en/of voor wie doe ik het eigenlijk?

Verlang je naar meer tijd en liefde voor jezelf?

Wil je ontdekken waarom het je steeds maar niet lukt en dit veranderen?

Onderneem dan nu actie en laat mij je helpen naar een leven met meer rust, plezier en balans. Zonder schuldgevoel!
Ik heb zelf ervaren hoe vervelend het is om (gevoelsmatig) vast te zitten in een leven dat je niet echt 100% gelukkig maakt, daarom help ik jou nu graag om voor jezelf te kiezen, te ontdekken en te doen wat jij het leukste vindt. We ruimen oude ballast op met Theta Healing en (her)ontdekken de lekkerste, beste versie van jezelf. Zo geniet je makkelijker van tijd voor jezelf. Zonder schuldgevoel naar je kinderen, partner, familie of werk.

Ik transformeer jou naar de vrouw die jij diep van binnen graag wilt zijn. Ze zit al in je en kan niet wachten om in het licht te gaan staan. Want leven in verbinding met jezelf, gevuld met mensen, activiteiten, dingen waar jij heel blij en gelukkig van wordt; is zó prachtig! Dan kun je liefde delen, anderen helen en optimaal genieten van grote, maar ook hele kleine dingen. Dat geeft zoveel voldoening, zo veel energie, zoveel vrijheid. Dat gun ik élke moeder, elke vrouw!

Je kunt deelnemen aan online vrouwencirkels, live dagen en 1 op 1 coachsessies. Kies de vorm die bij jou past.

Wil jij ook weer Lekker, jij worden?

Kijk op mijn site en plan meteen jouw kennismakingssessie in of stuur me vrijblijvend een mailtje.

Gegevens

Deel deze partner