Ikigai Live Your Purpose - Healthy inspirations
×

Partner

Ikigai Live Your Purpose

Amsterdam, Noord-Holland

Ontdek je Ikigai!

Ik ben Brenda Serrée. Ik woon in Amsterdam met mijn gezin vlakbij het Vondelpark en ik ben oprichter van Ikigai Live Your Purpose. En daar help ik mensen hun Ikigai te ontdekken. Dit is een geheim voor een lang en gezond leven, overgewaaid uit Japan. Je leert er echt door reflecteren op jouw reden van bestaan en waarom jij ’s morgens blij je bed uitkomt. Mag ik je iets vragen?

Leef jij momenteel je droomleven?
Doe je waar je goed in bent?
Heb je het gevoel dat je een steentje bijdraagt aan de maatschappij?

Als je hierop geen antwoord hebt of nee zegt, dan kan het zijn dat je al een tijdje iets voelt knagen. Je bent niet meer zo enthousiast over je werk of leven en wordt opgeslokt door van alles wat moet. Zonder dat je zelf nog weet wat jij écht leuk vindt.

Het ontdekken van je Ikigai geeft je veel helderheid en focus voor je toekomst, dus voor stappen die je kunt zetten… Of dat nu voor ander werk is of voor een verandering bij je huidige organisatie. Maar het heeft ook impact op de manier waarop je leeft en werkt.

Kom je jouw Ikigai ontdekken? Je kunt al een begin maken door de 4 Ikigai cirkels gratis te downloaden op mijn website. Je krijgt er ook een video-uitleg bij. Daar waar je overlap ziet tussen de cirkels vind je jouw Ikigai. Lukt het je niet alleen, doe het dan samen met mij via Ikigai gesprekken. Dan gaan we spelenderwijs jouw purpose verhelderen. Maak tijd en ruimte voor jouw Ikigai en krijg er meer energie, plezier en vervulling voor terug.

Op jouw Ikigai!

Hartelijke groet, Brenda Serrée

Voor mooie podcasts en ‘Ikigai-way of life’ inspiratie, klik hier.

Deel deze partner