Brandingfeather - Healthy inspirations
×

Partner

Brandingfeather

Breda, Noord-Brabant

Discover your color
Als persoonlijke kracht coach help ik jou met het vinden van jouw grootste kracht.
Op welke manier jij de dingen moeiteloos doet. Rijmt het nog niet helemaal? Moeten er nog wat puzzelstukjes op zijn plaats vallen?

Daar kan de persoonlijke kracht methodiek je bij helpen. Het zit allemaal al in je maar het mag nog naar de oppervlakte komen.
Laat de kleuren je hierbij helpen.

Waarom ik persoonlijke kracht coach ben.
Als creatieveling heb ik altijd van kleur gehouden. Een leven zonder kleur kan ik me niet voorstellen. Als ‘lila’ houd ik er van om mensen te inspireren. Ik wil en gun het iedereen om in zijn of haar grootste kracht te staan.
Wat ik belangrijk vind in het leven is persoonlijke ontwikkeling en dat je van daaruit doet waar jíj gelukkig van wordt. Dat jij helemaal je eigen originele ik bent.
Dat je blijft dromen en je doelen blijft najagen.
Ik ben niet iemand die in hokjes denkt en wil dat andere mensen meegeven ook zo te leren denken.

Wat heeft de persoonlijke kracht methodiek mij gebracht?
Nu ik mijn persoonlijke krachtkleur heb ontdekt voelt deze kleur echt als thuiskomen. En voel ik me helemaal mezelf, de beste versie van mezelf. En voel ik mij in mijn kracht.

Jouw grootste kracht vertaald in kleur.
Wil jij weten hoe je kleuren in kan zetten zodat ze voor je gaan werken? Weet jij wie je bent, wat jouw krachten zijn? En durf je dat naar buiten uit te dragen? De persoonlijke kracht methodiek maakt jouw grootste kracht zichtbaar. Hoe? Dat gaat door middel van de persoonlijke kracht test. Deze test meet de hele mens, werk, privé- ratio en gevoel. Gebaseerd op de vier elementen water, vuur, aarde en lucht samen met de psychologie van kleur. Gebruik de kracht van kleur om het onbewuste bewust te maken en verandering in gang te zetten. Er is onderzoek gedaan naar het effect van het dragen van je krachtkleur. Dat onderzoek heeft bevestigd dat zelfs als je niet weet wat je krachtkleur is, er een positief effect is op gedrag en gevoel. Je hebt meer zelfvertrouwen, je weet beter samen te werken en weet meer risico’s te nemen. Dat is aangetoond terwijl mensen niet wisten wat hun krachtkleur was. Je kan je voorstellen dat wanneer je ook nog weet wat je krachtkleur is en die ook nog heel bewust inzet, het effect nóg groter is. Zo kan je je non-verbale communicatie kleurrijk inzetten.

Iedereen is uniek. En jij dus ook 😉
En maak hier gebruik van! Waarom zou je hetzelfde als iemand anders willen zijn? Jij hebt hier jouw eigen doelen en dingen te leren.

Wie ben jij? En hoe ziet de beste versie van jezelf er uit? Wat zijn jouw verlangens en welke kleuren horen daarbij? Door jouw grootste verlangen duidelijk te hebben en te weten welke kleur daarbij hoort, kan je deze nog meer gaan leven en deze dichterbij brengen.

Je komt er achter via de persoonlijke kracht test. Zo zijn er 10 kleurfamilies, 40 powertypes en zijn er meer dan 2 miljoen verschillende blauwdrukken mogelijk! En er is een herkenbaarheidsscore heeft van een 9!
Deze test is overigens niet te manipuleren want jij ziet niet welke kleur of element er bij welk antwoord hoort.

Voor meer informatie of vragen mag je me altijd een berichtje sturen.
Liefs Kristel

Wat een ontzettend inspirerend en boeiend traject. De rapporten zijn zo uitgebreid, je krijgt zoveel informatie en de resultaten worden zo helder en duidelijk omschreven. Het heeft mij zoveel geholpen om te weten wat mijn blauwdruk aan kleuren is, omdat ik nu heel gericht met kleuren kan gaan werken en die kracht in kan zetten. Dit traject heeft zoveel bijgedragen aan het opzetten van mijn website, in mij stijl, met mijn kleuren. Ik ben ook zo ontzettend blij dat de kleuren zo resoneren met mij. Ik zie echt in hoe kleuren kunnen bepalen hoe krachtig je overkomt en wat je uitstraalt aan de wereld en hoe je jezelf er in voelt. En de inzichten die ik verkregen heb uit de sessies, waren zo helpend en hebben zoveel bijgedragen aan mijn bewustwording. Ik ben je echt ontzettend dankbaar Kristel. Je bent een fantastische vrouw, heel fijn en leuk in omgang. Ik voelde me direct op mijn gemak. Kristel is heel kundig en weet echt wat ze doet! Dankjewel!
– Tessy van de Linde –

Gegevens

Deel deze partner