Binnenkort beschikbaar - Healthy inspirations
×

Partner

Binnenkort beschikbaar

Almere, Flevoland

Activiteiten

Korte, persoonlijke verkooppitch komt hier in drie of vier regels. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

  • Gezond eten
  • Gezond leven
  • In beweging
  • Persoonlijke groei

Aangenaam, wij zijn Healthy Inspirations,een nieuwe online ontmoetingsplek die vrouwen inspireert, informeert en aanzet tot actie voor een gezonde lifestyle ‘body, mind en food’. Onze naam zegt het al. We zijn een platform gericht op gezonde inspiratie voor een duurzame gezonde levensstijl: Healthy Inspirations.

Healthy Inspirations is een nieuw en eigentijds platform waar je heel veel kunt lezen, opzoeken en
bekijken over allerlei uiteenlopende onderwerpen, maar die uiteindelijk allemaal te maken hebben met gezond(er) leven en het aanleren en vooral behouden van een gezonde leefstijl.

Iedereen wil graag stralen, fit en slank zijn, lekker in z’n vel zitten, goed slapen en alles uit het leven halen wat erin zit. Helaas ontbreekt het ons ook wel eens aan energie en zelfvertrouwen, waardoor we soms geen fut of doorzettingsvermogen hebben om door te zetten en dat doel te bereiken. Regelmatig lukt het voor een bepaalde (korte) tijd wél. Dan ben je blij, krijg je complimenten van anderen en voel je je super goed!! Maar als de oude gewoontes er dan weer insluipen, ben je even later weer terug bij af en voel je je vaak slechter als toen je aan deze nieuwe uitdaging begon. En dat is zo jammer, want dat hoeft dus niet!!

Bij Healthy Inspirations willen we jou juist zo vertrouwd maken met nieuwe gewoontes, gezonde beslissingen, lekkere recepten en makkelijke oefeningen, dat jij niet meer taalt naar je oude gewoontes. Jouw nieuwe leefstijl wordt dan zo eigen dat je gewoon vergeet dat je vroeger suiker nodig dacht te hebben om weer energie te krijgen en dat je automatisch vaker je fiets pakt in plaats van de auto. Of dat je na een nacht slapen, ook al was die nacht korter als anders, evengoed uitgerust wakker wordt. Want na enkele weken voel jij al zoveel verschil en dat zie je ook in de spiegel. Je ziet een energieke, frisse 2.0 versie van jezelf!!

Wij willen en kunnen jou letterlijk inspireren om jouw voornemens om te zetten in niet terug te draaien gewoontes. Jij WIL straks niet anders meer!! En waarom? Omdat jij, jouw lijf, jouw mind, van top tot teen, ervan overtuigd is dat jij dit fantastische gevoel wilt vasthouden. En daarom ga jij dit volhouden.

Dus lees, scrol, bekijk de video’s en haal eruit waar jij je goed bij voelt. Zo word jij met nieuwe gewoontes die echt bij jou passen, de nieuwe beste versie van jezelf. En omdat jij zelf gekozen hebt, kun je het ook volhouden. Op een dag zul je je dan beseffen dat je niet meer bezig bent met keuzes maken, maar dat je automatisch kiest voor wat het beste is voor jou en waar jij je goed bij voelt.

Laat je inspireren!!

Als jij straks zo ver bent dat jij anderen wilt inspireren met jouw verhaal, neem je dan contact met ons op? Wij willen jouw succesverhaal  graag op ons platform delen en zo anderen ook nét even dat steuntje in de rug geven dat soms zo hard nodig en zo fijn is om te krijgen.

Activiteiten

Korte, persoonlijke verkooppitch komt hier in drie of vier regels. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

  • Gezond eten
  • Gezond leven
  • In beweging
  • Persoonlijke groei

Gegevens

Deel deze partner