Your Energy Boost Andalusië - Healthy inspirations
×

Evenement

Your Energy Boost Andalusië

Door Healthy inspirations

Wil jij de summer vibes vasthouden? Gun jezelf deze Recharge op een magische plek met uitzicht over de prachtige Guadalhorce-vallei en de stad Malaga. Een inspirerende en ontspannen week om nooit meer te vergeten.

Heb jij ook zin om de summer vibes vast te houden. Met alle drukte om ons heen is het belangrijk om tijd te nemen om te ontspannen en goed voor jezelf te  blijven zorgen. Je batterij opladen is dan ook essentieel.Een ideaal moment om jezelf in het najaar op te laden onder de Spaanse zon.

Even helemaal niets.

In ons drukke leven is het belangrijk om zo nu en dan de boel de boel te laten, uit die ratrace te stappen en weer tijd te nemen voor onszelf. Even weg uit de drukte van je dagelijks leven, je overvolle agenda of van alle moeten die je jezelf hebt opgelegd. Weer terug naar de verbinden met jezelf en met datgene wat werkelijk belangrijk is, voor jou.

Wat vind je belangrijk in het leven?

Tijd nemen voor reflectie en ook nieuwe inzichten op doen. Jezelf de ruimte gunnen om te ontspannen en weer helemaal op te laden? Off-line en vanaf een afstandje kijken naar jezelf en hoe jouw leven is. Even geen afspraken en niemand die aan je trekt. Niets dat moet. Weer voelen hoe het is om echt te ontspannen.

Ja ik wil heel graag!

Normaal: €1299,-
NU MAAR:
€1099,- incl BTW

Let op! We hebben nog maar beperkt plek.

 

Het Energy Boost-programma is afwisselend en staat in het teken om weer op adem te komen, op te laden en weer te voelen waar jij blij en echt gelukkig van wordt. Heb je even geen zin? Geen probleem, jij bepaalt waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je kunt ook gewoon heerlijk een boek lezen, lekker luieren of genieten van de prachtige omgeving. Niets moet waar jij geen zin in hebt.

Het dagprogramma ziet er ongeveer als volgt uit:

8:30       Licht ontbijt
9:00       Yoga & Meditatie
10:00      Me time
11:30       Healthy snack
12.00      Let’s move lekkere wandeling
13.30      Lunch time
14.30      Spaanse les
16.00      Healthy snack
16.15       Me time
19.30      Diner

Ja ik wil erbij zijn!

Normaal: €1299,-
NU MAAR:
€1099,- incl BTW

 

De praktische zaken:

 • De datum is van 9 tot en met 14 oktober 2022
 • Appartement Azul heeft een aparte tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed en een badkamer ensuite. De woonkamer met open keuken die direct is verbonden met een persoonlijke buitenterras, met magisch uitzicht over de prachtige Guadalhorce-vallei en de stad Malaga. Toeslag alleen gebruik € 100,-. Toeslag extra nacht € 65,-.
 • Appartement Roja heeft een aparte tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed en een badkamer ensuite. De woonkamer met open keuken die direct is verbonden met een persoonlijke buitenterras, met magisch uitzicht over de prachtige Guadalhorce-vallei en de stad Malaga. Toeslag alleen gebruik € 100,-. Toeslag extra nacht € 65,-.
 • De studio heeft een kingsize bed en een badkamer ensuite. De studio heeft een keuken is direct verbonden met een persoonlijke buitenterras, met magisch uitzicht over de prachtige Guadalhorce-vallei en de stad Malaga. Toeslag extra nacht € 45,-.
 • Een 2 persoons-kamer met badkamer ensuite. De kamer heeft een kitchenette en is direct verbonden met een persoonlijke buitenterras, met magisch uitzicht over de prachtige Guadalhorce-vallei en de stad Malaga. Toeslag extra nacht € 65,-.
 • Het vervoer van en naar de locatie moet jezelf regelen. Wanneer je opgehaald wilt worden vanaf de luchthaven is dat mogelijk. De kosten die hiervoor kunnen ontstaan, zal van te voren met je worden medegedeeld.
 • Kom jij met een Boost-buddy en willen jullie graag een kamer delen? Dat kan in een tweepersoonskamer, de prijs per persoon is dan lager. Stuur een mailtje naar info@healthyinspirations.nl
 • Uitstekend werkende WIFI en chromecast is aanwezig.
 • Je kunt het bedrag in maximaal 3 termijnen betalen, neem dan even contact met ons op.

Wat is er niet inbegrepen?

 • Je vliegticket
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Transfer naar en van de villa
 • Eigen activiteiten die je onderneemt, leuk om nog een paar dagen langer te blijjven om Malaga te ontdekken.

Jij zult ontdekkken wat een inspirerende omgeving jou nieuwe energie geeft!

Normaal: €1299,-
NU MAAR:
€1099,- incl BTW

Ja ik wil er bij zijn!

 

 

Informatie

Wat zit er bij het Energy Boost Programma inbegrepen ?

- 5 dagen op een magische plek met zwembad, loungeplekken, buitenkeuken en vele faciliteiten.

- Welkomst mocktail.

- 5x heerlijk ontbijt.

- 5x heerlijke lunch.

- 4x diner: 1 kookworkshop, 1x tapasavond en 2x diner bij de villa.

- 4x ochtend yoga sessie met meditatie.

- Relaxmassage van 60 min.

- Klankschalen sessie.

- 5x uur Spaanse les inclusief een stadswandeling Malaga.

- Journal voor al je notes, inzichten en opdrachten.

Deel dit evenement

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op