Wijn Spijs wandeling - Healthy inspirations
×
14 november

Evenement

Wijn Spijs wandeling

Door Healthy inspirations

WijnSpijs Wandelingen vind je door heel Nederland, soms zelfs meerdere keren per jaar in één stad. Je loopt met eigen gezelschap langs de verschillende culinaire stops, ook wandel je op eigen tempo. Ruim de tijd dus, om eens lekker bij te kletsen onder het genot van heerlijke wijnen en spijzen. Natuurlijk houden we rekening met allergieën en dieetwensen.

WIJNSPIJS WANDELING DEN HAAG
Op zondagmiddag 14 november is het weer zover. De WijnSpijs Wandeling doet de Hofstad aan. Grijp je kans en kom wandelen langs de mooie Haagse grachten. Laat je verrassen door alles wat deze veelzijdige stad allemaal te bieden heeft op culinair gebied. Maak je borst maar nat voor de volgende hoogtepunten:

  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen

Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!
Het belooft een dag vol gezelligheid te worden. Ideaal om Den Haag te ontdekken. Stad van de regering en het Koninklijk Huis, maar ook van culinair genieten op de 42ste verdieping van een wolkenkrabber! Of wat dacht je van een goede wijn met heerlijk hapje in één van de oudste panden van de stad.

Oud ontmoet jong tijdens deze WijnSpijs Wandeling, dus waar wacht je op? Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet samen op deze fijne zondagmiddag!

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00.

Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Informatie

Organisator Wijnspijs

Locatie Den Haag

Datum 14 november 2021

Begint om 12:00

Eindtijd 17:00

Kosten 64,00

Deel dit evenement

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op