Online training "geef je relatie een boost!" - Healthy inspirations
×

Evenement

Online training “geef je relatie een boost!”

Door Healthy inspirations

Iedere relatie kent zijn perioden dat het even niet lekker loopt. Dat er irritatie is, botsingen ontstaan, afstand wordt ervaren en partners zich alleen voelen. Voor je het weet laat je dit jaren voorbij gaan en blijft er niks meer van jullie mooie relatie over. Dat kan toch niet waar zijn. Hoogtijd voor een serieuze "Geef jouw relatie een boost" training.

Heb je het gevoel dat je partner en jij uit elkaar groeien?

Merk je dat je relatie niet meer zo lekker loopt? Jullie zitten in een sleur en hebt het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn. De communicatie verloopt misschien wat stroef en je vraagt je steeds vaker af waarom je nog bij elkaar bent. Iedere relatie kent perioden dat het even niet lekker loopt. Dat er irritaties zijn, botsingen ontstaan, afstand wordt ervaren en partners zich alleen voelen. Soms lukt het maar niet de negatieve patronen te doorbreken. Voor een korte periode is dit wel te overzien maar wanneer dit langer duurt dan je eigenlijk zou willen dan krijg je verwijdering van elkaar.

Tijd om de verbinding en liefde weer terug te brengen in jullie relatie! Het samen weer leuk hebben, weer tijd aan elkaar besteden en voelen dat je geliefden bent van elkaar.

In deze online cursus ga je 6 weken aan de slag om je relatie weer te laten bloeien.  Je creëert een stevig en blijvend fundament voor een relatie die jou en je partner goed doen.

“Geef je relatie een boost” volg je op jouw moment. Gewoon bij je thuis!

Ja ik wil mijn relatie weer laten bloeien.

 

Informatie

Organisator Healthy inspirations

Datum 25 november 2021

Kosten Nu voor maar€ 39,00.

Deel dit evenement

Uitgelichte partners

Jouw profiel hier uitlichten?

Neem contact met ons op