Een heerlijk verwenontbijtje. Makkelijk en snel om te maken met blauwe bessen en banaan afgetopt met wat pecannoten.
								
									Benodigdheden;
mengkom, ovenschaaltje voor 2 personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet het ovenschaaltje in met wat boter.
- Kluts de eieren in een mengkom.
 
- Voeg hier het havermeel, amandelmeel, bakpoeder en vanille extract aan toe en roer goed door.
 
- Prak de banaan en doe deze in de mengkom, schep de banaan goed door het mengsel.
 
- Doe nu  de blauwe bessen in de kom, zorg dat ze gelijkmatig over het beslag.
 
- Schenk het beslag in het ingevette ovenschaaltje en schuif dit de oven in.
 
- Laat 20-25 minuten bakken, totdat de bovenkant mooi goudbruin is en de binnenkant gaar.
 
- Top het nog af met de pecannoten.
 
Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 3 eieren
 - 2 bananen
 - 3 el havermeel
 - 3 el amandelmeel
 - handje blauwe bessen
 - 1 tl bakpoeder
 - 1 tl vanille extract
 - Pecannoten om af te toppen