Goed gevulde tomaten-groentesoep
Bereiding:
- Verwarm de groentenbouillon, voeg de soepgroenten toe en laat het geheel zachtjes doorkoken.
 - Voeg na 10 minuten de tomatenblokjes, knoflookpoeder, uienpoeder en de italiaanse kruiden toe.
 - Breng het geheel aan de kook en voeg als laatste de soepballetjes toe.
 - Zet het vuur laag en kook de soep minimaal 15 minuten zachtjes met een deksel op de pan.
 - Breng eventueel nog extra op smaak met peper en zout.
 - Voor extra pit kun je 1 tl sambal toevoegen.
 
Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
- 1,5 liter groentenbouillon
 - 1 blik tomatenblokjes
 - 450 gram soepgroenten
 - 275 gram biologische soepballetjes
 - knoflookpoeder
 - uienpoeder
 - 1 el gedroogde italiaanse kruiden
 - evt 1 tl sambal voor extra pit
 - zout en peper